تاثیر هیومیک اسید بر انجیر
تقویت باردهی انجیر

 

هیومیک اسید با مکانیسم های متعدد به جذب بهتر مواد معدنی و بهبود کیفیت محصول کمک می کند ، غالب مواد معدنی نظیر اکسیدها ، کربنات ها و سولفیدها برای گیاه قابل جذب نیستند و سولفات ها هم قابلیت جذب محدودی دارند .
هیومیک اسید از یک طرف موجب انحلال و جذب عناصر نامحلول از خاک و از طرف دیگر باحفظ و نگهداری این عناصر در خود ، در زمان مناسب به ریشه گیاه منتقل می نماید که به این عمل تبادل کاتیونی گفته می شود.

استفاده از هیومیک اسید موجب کاهش استفاده از کودهای شیمیایی ، فسفاته و ازته به میزان حدود ۲۵ الی ۷۰ درصد می شود و این یعنی کاهش هزینه ها.

هیومیک اسید مقاومت گیاه نسبت به بیماری ها را افزایش می دهد که در نتیجه مصرف سموم کاهش می یابد.

محصولات باغی

ارگانیککود گیاهیمیوه هاهیومیک اسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *